Tatuaje iași prețuri. Cât costă în iași o operă permanentă pe piele?

Datorită faptului că din ce în ce mai mulți ieșeni sunt interesați arta pe piele, aceștia vor căuta și liste pentru salon de tatuaje Iași prețuri. De aceea, venim în întâmpinare cu un articol bine documentat pentru a vă putea ajuta să luați o decizie înainte să vă faceți o programare la un salon autorizat de tatuaje din Iași.

Salon Tatuaje Iasi preturi. Cât costă un tatuaj?

Am căutat pe internet această expresie și am găsit o listă de prețuri pentru un salon de tatuaje din Iași. Salonul se numește Oby INK Iași. Aici regăsiți 4 artiști tatuatori cu experiență,  servicii de piercing și laser de îndepărtare a tatuajelor. Am consultat lista de prețuri, pe care o atașăm și noi aici, iar apoi am cerut detalii de preț pentru fiecare tatuaj în parte. Tatuajele la salonul oby ink Iași pornesc de la un minim de 150 lei, iar ora este 200 lei. În continuare vom interoga câteva segmente de preț pentru a ne face o idee ca și segment de preț și produsul final.

 

 

Tatuaje Iași la 200 LEI

Fie că doriți să vă tatuați o inițială, simbolul infinitului, o floricică sau o linie ekg prețurile pornesc de la 200 lei. De exemplu, în această galerie veți regăsi un tatuaj cu două inițiale M ce semnifică numele a uneii fiice și al mamei ei. De aceea, serviciul acesta este recomandat celor care sunt începători în consumul de artă pe piele. Odată făcut primul tatuaj veți avea dorința să vă faceți și altele, mai mari și mai frumoase, pentru aceasta vom continua cu o listă de tatuaje cu un preț mai puțin ridicat.

Tatuaje Iași la 500 LEI

Tatuajele de mai sus se califică în segmentul de prețuri în jurul a 500 LEI. După cum vedeți, unul exprimă dragostea mamei pentru cei doi copii ai ei, unul este un fluture cu umbră, altul un caluț creativ ori Medusa. Toate aceste tatuaje au fost executate în salonul Oby INK de către cei 4 artiști. După cum am spus pentru cei care caută tatuaje iași prețuri, acestea au costat cam 450-500 lei. Nu credem că este o sumă mare pentru un tatuaj ce durează toată viața. Voi ce spuneți, vă place aceste tatuaje sau apreciați altele văzute pe pagina lor de Facebook?

Tatuaje Iași la 1.000 LEI

În ultimă instanță vă vom afișa tatuaje ce au ca segment de preț aproximativ 1.000 de lei. Acestea sunt ultimele tatuaje ce au costat aproximativ 200 euro și au fost executate în salonul Oby INK Iași. Bineințeles că pe măsură ce un tatuaj este mai mare, necesită mai mult volum de muncă și astfel prețul va crește exponențial. Totuși, nouă ni se pare că prețurile pentru tatuaje Iași practicate de acest salon se încadrează în limitele bunului simț și reflectă și profesionalismul și măsurile de siguranță ce vin odată cu executarea acestor tipuri de servicii.

În încheiere vă mai transmitem că acest salon de tatuaje din Iași oferă și servicii de piercing ori îndepăratare tatuaje cu laser.

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *