Care sunt avantajele unui card de credit?

Cardurile de credit au început să fie din ce în ce mai folosite de români. În ultimul an datorită pandemiei de SARS-COV-19 s-a observat cu preponderență necesitatea cardurilor de credit și s-a recomandat evitarea plății cu numerar. Având în vedere ușurința răspândirii virusului prin intermediul bancnotelor din ce în ce mai multe persoane au apelat la această metodă de plată.

Cu siguranță există lucruri pe care ți le-ai dorit de mult să le faci sau poate ți-ai descoperit recent o nouă pasiune însă nu ai suma necesară pentru a face demersuri în acest sens. Un card de credit poate fi soluția perfectă pentru tine.

Dacă nu ești decis încă să îți faci un card de credit iată câteva motive pentru care ar trebui să o faci.

Cursuri pentru dezvoltare personală.

Având în vedere contextul social în care ne aflăm de un an, nevoia de a sta în casă poate ne-a împins să ne dezvoltăm noi pasiuni sau poate să acumulăm noi cunoștințe în domeniul în care activăm deja. Există o multitudine de cursuri online pe absolut orice ramură ne dorim, însă unele pot fi destul de costisitoare. Astfel, un card de credit ne poate ajuta să ne îndeplinim această aspirație.

Achiziționarea unei case.

Cu toții visăm la momentul când vom avea propria locuință, unii poate își doresc să se stabilească la casă undeva liniștit, la periferia unui oraș sau poate chiar la țară. La polul  opus sunt cei cărora le priește agitația orașului și visează la un apartament într-o zonă bună. Pentru ambele cazuri, prețurile au crescut semnificativ în ultimii ani și devine imposibil să îți îndeplinești acest vis fără a apela la un credit la bancă. De accea este bine să luăm în calcul acest avantaj pe care ni-l oferă faptul că avem un cont deschis la o bancă.

Soluții rapide în caz de urgențe.

Un alt avantaj este acela că, deținând un card de credit putem accesa foarte ușor un credit nebancar pentru restanțieri prin intermediul Instituțiilor Financiare Nebancare. Aceste instituții oferă sprijin financiar pe termen scurt și mediu persoanelor care întâmpină urgențe de orice fel. Prin intermediul cardului de credit poți dovedi IFN-ului că ești angajat ( chiar și cu un venit minim ) și tot prin intermediul lui primești împrumutul pe cont în câteva ore. Această soluție este extrem de avantajoasă deoarece aceste IFN-uri percep în perioada contractuală dobândă de 0.00 Lei și DAE 0.00%. Comparativ cu băncile tradiționale unde procesul de creditare este unul întins pe o perioadă lungă de timp, în cazul IFN-urilor acest proces este unul de 5-10 minute.

Noi pasiuni.

În fiecare zi învățăm și descoperim lucruri noi, despre noi și despre ce este în jurul nostru. Poate ai descoperit recent că te atrage cântatul la chitară sau fotografia însă pentru ați dezvolta aceasă pasiune este nevoie de obiectul respectiv care de multe ori are un preț costitisor. Însă odată obținut acel lucru vom simți satisfacția și dorința de evoluție în pasiunea noastră.

Ținând cont și de situația pe plan global din ultimul an, să știți că nu este nevoie să ieșiți din casă și să stați la cozi interminabile pentru a accesa un credit. Pasiunile noastre și dezvoltarea continuă a acestora nu pot decât să ne țină în sănătate mentală și să ne ajute să evoluăm pe orice plan.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *