Sfaturi utile și la îndemână pentru a-ți „rafina” nasul și a beneficia de o reducere notino

Defectele fizice pot fi o adevărată afacere pentru unii. De fapt, în epoca actuală, când căutăm perfecțiunea în toate, un defect al nasului poate fi un adevărat handicap emoțional pentru unele persoane. Cu toate acestea, nu toată lumea este pregătită să facă o rinoplastie pentru a remedia problema. Iată câteva sfaturi pentru a-ți „rafina” nasul cu ajutorul unor trucuri, produse și o reducere notino.

Cum să-ți rafinezi nasul cu gimnastică facială?

Există mai multe exerciții cunoscute pentru a ajută la modelarea nasului, dar și pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi cartilajul lăsat, de exemplu. În funcție de rezultatul pe care doriți să-l obțineți, trebuie practicate diferite exerciții în fiecare zi, de mai multe ori pe zi dacă este posibil:

Pentru a reduce efectul de nas lăsat: strângeți aripile nasului cu degetele în timp ce respirați greu, exercitați o presiune ușoară pe părțile laterale ale nărilor. Repetați exercițiul de 10 ori.

Conturarea, tehnică specială

Conturarea este o tehnică de machiaj care constă în folosirea pudrelor deschise și închise pentru a întări jocul de umbre și lumini pe o față pentru a-i reduce defectele și a-i scoate în evidență punctele forțe.

Există mai multe tehnici în funcție de rezultatul pe care vrei să-l obții sau de formă nasului tău:

Alege o pudră cu două nuanțe mai închisă și o pudră cu o nuanță mai deschisă decât nuanța naturală a pielii. Folosind o pensulă pentru fard de pleoape, trage o linie întunecată pe fiecare parte a nasului, apoi aplicați pudra ușoară pe vârf. Amestecă pentru a obține cel mai natural rezultat posibil.

Pentru un nas mai lung: O atingere de pudră mai închisă decât nuanța naturală a pielii pe vârful nasului îl va face să pară puțin mai scurt.

Un nas acvilin (un nas fin a cărui formă amintește de ciocul vulturului): alege o nuanță mai deschisă decât nuanța naturală a pielii. Aplică-l de la sprâncene până la vârful nasului, amestecând mereu bine.

Folosește machiajul pentru a-ți „rafina” nasul

Pe lângă conturare, diverse sfaturi de machiaj vă vor permite să vă rafinați vizual nasul. Consulta lista de mai jos și verifică ce poți găsi pe site cu un cod de transport gratuit notino.

Alege un ruj închis sau sclipitor. Acest lucru va mută concentrarea de la nas la gură. Ai grijă, însă, să alegi o nuanță care să se potrivească cu formă gurii tale.

Ascunde-ți cearcănele. Aceste cercuri închise la culoare au tendinta să accentueze aceste defecte ale nasului.

Machiază-ți pomeții deasupra, desenând culoarea spre exterior. Din nou, acest lucru va spori luminozitatea feței și vă va distrage atenția de la nas.

Dacă nasul este răsucit într-o parte, coafează-ți părul pe partea opusă. Acest lucru va reduce ușor asimetria feței și nasul tău va arăta mai puțin strâmb.

Evită să folosești prea mult machiaj pe ochi. Dimpotrivă, alege un machiaj care să-ți mărească ochii. Nu ezită să folosești gene false și un rimel pentru alungire sau ondulare.

Indiferent de tehnica aleasă, nu uita să debordezi de încredere! Acest lucru va rezolva mai mult de jumătate din toată treaba!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *