Credit pentru plata unei amenzi – cum o poți plăti rapid?

A fi șofer nu este deloc simplu, deoarece pe lângă faptul că trebuie să ai atenție distributivă, trebuie să respecți legislația rutieră în vigoare și să fii atent întotdeauna la ceilalți participanți la trafic, mai trebuie și să te ferești de a lua vreo amendă rutieră, deoarece nu vrei să dai aproape tot salariul tău pentru plata acesteia, însă acestea sunt inevitabile dacă conduci foarte mulți kilometri zilnic, iar un șofer ce are permisul de foarte mulți ani, sigur i s-a întâmplat cel puțin o dată să fi primit o amendă; pe de altă parte, șoferii începători, în primii lor ani de permis – deoarece nimeni nu s-a născut învățat – au șanse mult mai ridicate de a primi o contravenție, de tipul unei amenzi rutiere.

Dacă îți place să conduci mult sau ești obligat să conduci din cauza navetei până și de la locul de muncă, sigur poate ți s-a întâmplat măcar o dată să depășești limita de viteză legală, din cauză că erai întârziere la birou sau voiai să ajungi mai repede acasă, ori, poate altul a fost motivul pentru care ai primit o contravenție de această formă.

Din punct de vedere al respectării legislației rutiere amenzile au și un folos, deoarece te va face ca pe viitor să nu mai încalci regulile de circulație rutieră.

Odată cu majorarea salariului minim pe economie, s-a majorat și punctul de amendă, deoarece aceasta este unitatea în care este exprimată contravalarea unei amenzi rutiere.

Primul lucru pe care vrei să îl faci după ce ai primit o amendă este să o plătești cât mai repde, pentru a achita doar jumătate din sumă. Dar ce faci, fiindcă până la salariu mai sunt multe zile, deci nu te vei încadra în cele 15 zile în care contravenția este înjumătățită, iar din salariul de luna precedentă nu ai mai rămas cu foarte mulți bani?

Rezolvarea pentru problema ta este să aplici pentru un împrumut cu aprobare instantă. Poți face acest lucru, consultând site-ul web al unuia din cele 13 IFN-uri prezente pe piața din România. Foarte mulți din conaționalii noștri accesează un împrumut rapid pe termen scurt acordat de către o instituție financiară nebancară. Chiar dacă un dezavantaj al acestora îl reprezintă practicarea unor dobânzi mai ridicate față de băncile convenționale, avantajul major îl reprezintă faptul că au condiții de eligibilitate în care se pot încadra chiar și cetățenii rău platnici, sau cei înregistrați în biroul de credit (iar asta reprezintă un risc mai ridicat pentru aceste societăți, de aici rezultă și dobânzile mai mari) și cer un venit minim garantat de numai 300 lei. Așadar, dacă ești un tânăr șofer începător și ai luat prima amendă, dar ai doar un job part-time și nu îți permiți plata acesteia în timp util, poți apela cu încredere la un împrumut acordat de aceste instituții, iar sfatul nostru este să cercetezi foarte bine ofertele de pe piață, deoarece unele ifn-uri acordă împrumuturi cu dobândă de 0% pentru primele 30 zile.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *