Banca care acordă cel mai ușor credite pentru casa viselor tale!

În marea majoritate a cazurilor, cumpărarea unui apartament sau a unei case este sinonimă cu un credit ipotecar. Dacă nu puteți cumpăra din fonduri proprii, va trebui să treceți printr-o instituție bancară înainte de a deveni proprietar. Dar nu toate băncile oferă aceleași condiții, iar în cadrul aceleiași instituții ofertele variază foarte mult în funcție de profilul de cumpărător. De aceea e necesar să cercetați cu atenție piață și să alegeți banca care acordă cel mai ușor credite ipotecare.

Comparați ofertele de credit

Deci, cum vă asigurați că apelați la o banca care acordă cel mai ușor credite și cum preveniți refuzul creditului dvs.?

Banking tradițional vs online banking, ce să alegi?

În ultimii ani s-au dezvoltat noi jucători pe piața bancară: online banking.

Deși unele dintre ele sunt de fapt atașate băncilor tradiționale, ele rămân o alternativă care atrage din ce în ce mai mulți clienți.

Băncile online au structuri și costuri de operare mai mici. Acest lucru le permite să vă ofere tarife mai competitive la serviciile bancare de bază, cum ar fi întreținerea contului, cardurile bancare sau carnetele de cecuri.

Băncile tradiționale au avantajul de a vă pune la dispoziție un consilier, de cele mai multe ori dedicat, care să vă monitorizeze dosarul și proiectele. Este un contact și o proximitate de mare valoare pentru unii, dar care, dimpotrivă, oferă prea puțină flexibilitate pentru alții

Dincolo de serviciile bancare de bază, băncile tradiționale oferă tot felul de opțiuni în materie de creditare, economii, investiții și chiar asigurări. Băncile online au în general o ofertă de credit, dar poate fi mai puțin completă. Depinde de tine să verifici dacă împrumuturile ipotecare sunt incluse.

Pe scurt, poți contracta un credit pentru locuința de la o banca online sau de la o instituție tradițională. Dacă prezența unui consilier fizic și dedicat te liniștește, o bancă tradițională va fi cea mai firească opțiune. Ține cont, însă, că adevărată diferența va fi în termenii pe care unul sau altul îți va putea oferi.

Un lucru este sigur, toți se vor uita la diferite criterii pentru a-și limita riscul.

Băncile vor acorda o atenție deosebită profilului dvs. și capacității dvs. de rambursare. Se obișnuiește să se spună că rata datoriei trebuie să rămână sub pragul de 40%. Adică, suma pe care o poți rambursa în fiecare lună reprezintă o treime din venitul tău.

Caracteristicile profilului celui ce împrumută. Profilul tău joacă un rol important în decizia finală: vârsta, starea de sănătate, activitatea și statutul profesional sunt toți factori care dau o idee despre capacitatea de rambursare viitoare.

Unde găsești banca care acordă cel mai ușor credite ipotecare?

Pentru a obține cea mai bună propunere de finanțare de la banca care acordă cel mai ușor credite ipotecare, va trebui să comparați mai multe oferte de credit de la mai multe bănci. Aveți două opțiuni pentru asta:

Pe cont propriu! Contactezi diversele organizații și în funcție de ofertele care ți se fac și de condițiile pe care acestea le presupun, o vei alege pe cea care ți se potrivește cel mai mult.

Treceți printr-un broker imobiliar! Și în acest caz, beneficiezi de expertiza sa și de multiplele avantaje enumerate mai sus. Rolul său va fi așadar să vă găsească cea mai bună ofertă negociind pentru dvs. cu băncile.

Dacă sunteți în faza de gândire sau doriți să vă clarificați în continuare proiectul, faceți simularea de împrumut online. Vă va lua doar câteva minute din timp!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *