Ai încredere în persoane care oferă bani cu împrumut? Te învățăm cum să găsești creditul potrivit!

Băncile împrumută și acordă credite, după cum știm, pentru a câștiga bani. Dacă ne gândim bine, un individ care ar putea împrumuta bani altui individ ar face că toată lumea să aibă de câștigat, deoarece ați sări peste intermediarul care este banca. Există persoane care oferă bani cu împrumut și care pot pune la dispoziție sume cu dobânda mai mică decât banca, iar cel ce împrumută obține o suma la o rată mai mică decât comisioanele bancare și cu mai puține formalități.

De ce oamenii evită să apeleze la persoane care oferă bani cu împrumut?

Mai ales pentru că este greu să se înțeleagă cu privire la clauzele unui contract. De asemenea, un posibil creditor nu prea vrea să-și riște banii, o bancă fiind mult mai sigură (cel puțin în aparență). Acesta este motivul pentru care acest tip de împrumut este acum în mare parte o „afacere” a prietenilor foarte apropiați sau a familiei.

Creditele de la persoane care oferă bani cu împrumut sunt supuse regulilor contractelor de împrumut convenționale. Prin urmare, nu trebuie să depășim cotele de dobânda actuale și să redactăm un act care să precizeze condițiile de rambursare.

Găsiți credit cât mai repede posibil

Creditor privat

Creditul între indivizi se dezvoltă odată cu internetul. Din ce în ce mai multe, site-urile web oferă împrumuturi online care se obțin rapid. Prin urmare, un creditor privat poate oferi asistență financiară, poate câștiga dobândă și își poate asigura investiția. Acest tip de site este foarte cunoscut în țările anglo-saxone, cum ar fi SUA sau Marea Britanie. La noi s-a dezvoltat mai greu acest fenomen și, de multe ori, este asociat cu cămătăria.

Nu este nevoie să visezi la persoane care oferă bani cu împrumut pentru o casă, de exemplu, nu există o persoană bogată care să fie dispusă să mizeze atât de mulți bani pe un străîn! Trebuie să te adresezi unei bănci pentru a face împrumuturi mari.

Atenție la escrocherii din partea unor persoane care oferă bani cu împrumut!

Când căutați pe net creditori persoane fizice, veți găsi o mulțime de oferte grozave. Există și escroci printre ei. Ei te pot înșela percepând taxe și, în cele din urmă, nu trimit niciodată bani. Îi poți recunoaște destul de ușor, au de obicei poveșți incredibile legate de o țară străînă. Acesta este sfatul vital pe care trebuie să-l știi atunci când cauți persoane care oferă bani cu împrumut: nu există niciodată comisioane administrative în acest tip de împrumut (este interzis de lege!), și nu trebuie să efectuați niciodată o plată în străînătate în afară Uniunii Europene. Este destul de multă publicitate în jurul acestui tip de împrumut și multă campanie împotriva băncilor.

Acest tip de credit este, evident, ideal atunci când nicio bancă nu mai vrea să ne împrumute bani, dacă nu avem garanțiile necesare pentru că suntem șomeri sau avem interdicție bancară. Totul se bazează pe încrederea între indivizi și de aceea se practică mai ales între prieteni. Dacă sunteți sigur că veți plăti, de ce să nu întrebați pe una dintre rudele dvs., arătându-i în același timp bună-credință având cu dvs. un document scris cu putere legală?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *