O vacanță la schi cu un imprumut de la trakia credit ifn

Pe măsură ce iarna este în plină desfășurare și zăpada strălucește în stațiunile de schi, mulți romani aleg să-și folosească vacanțele din decembrie si ianuarie pentru a trage o fugă până la munte. Între cazare, distractii și mâncare, o excursie la munte pentru a practica sporturile de iarnă se poate ridica rapid la un cost semnificativ, așa că ce modalități de finanțare ați lua în considerare, mai ales dacă economiile sunt cam „subțiri”? Poate un credit de nevoi personale?

Cât costă o vacanță la schi?

Pe parcursul unui sejur la munte pentru a practica sporturi de iarnă sunt luate în calcul mai multe tipuri de cheltuieli, începând cu costul cazării, care reprezintă aproape 30% din bugetul total. Urmează costul permiselor de schi și al alimentelor, ambele reprezintă aproximativ 15% din cheltuială.

Vacanțele pentru sporturi de iarnă costă în medie 1000 de lei pe weekend de persoană, pentru un sejur în munții noștri în lunile decembrie-ianuarie. Pentru a reduce cheltuielile, este recomandabil să mergeți în afară vacanțelor școlare dacă este posibil și în alte zone de schi decât cele mai frecventate, precum Poiana Brașov. De asemenea, efectuarea unei rezervări din timp la hotel sau o altă formă de cazare poate economisi ceva bani.

Finanțați-vă călătoria la schi cu economii

Pentru a finanța cheltuielile mari asociate cu această vacanță de sporturi de iarnă, prima opțiune este să vă scufundați în economii. Banii puși deoparte pe tot parcursul anului, într-un cont de economii, de exemplu, sunt prevăzuți tocmai pentru acele cheltuieli de agrement, care necesită un minim de numerar. Într-adevăr, rezervarea de cazare, de exemplu, poate reprezenta o sumă importantă, iar economiile sunt foarte practice pentru a o finanța cu ușurință.

Finanțați-vă vacanța pentru sporturi de iarnă cu un împrumut de la trakia credit ifn

Nu toată lumea vrea să folosească banii economisiți pe parcursul anului pentru a plăți o vacanță sau, uneori, nu sunt suficienți bani în cont. Totuși, nu este totul pierdut, deoarece este posibil să-ți finanțezi vacanța la schi prin contractarea unui credit de consum, numit uneori și credit de călătorie. Un credit de nevoi personale de la trakia credit ifn mai exact: acesta este un credit de consum nealocat, adică nu necesită nicio justificare pentru utilizarea sumei împrumutate. Împrumutul de nevoi personale constituie astfel o rezervă de bani pentru acoperirea mai multor tipuri de cheltuieli în timpul unei vacanțe la schi. Ratele pentru un împrumut personal sunt în prezent foarte atractive: de la 1% pentru o sumă de până la 5.000 de lei pe 12 luni, în timp ce ofertele încep de la 3,06% pentru o perioadă de rambursare de 24 sau 36 de luni conform cifrelor.

Un împrumut de la trakia credit ifn nu prezintă clauze ascunse sau taxe pentru plata în avans. Din contra, se caracterizează prin transparență și prin consultanță gratuită la depunerea cererii. Și nu te gândi că o vacanță nu merită să faci un împrumut! Orice îți poate oferi relaxarea de care ai nevoie după un an în care nu ai făcut decât să muncești, merită! Mai presus de lucrurile materiale, o minte sănătoasă îți va da doză de energie de care ai nevoie pentru anul viitor.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *