Ești șatenă? Îți arătăm cum să te machiezi și să profiți și de un cod transport gratuit notino

Părul tău este șaten sau castaniu: care sunt cele mai potrivite fonduri de ten, rujuri și farduri de ochi pentru culoarea părului tău?

Evidențierea tenului este esențială, indiferent de culoarea părului sau a ochilor. Dacă șatenele își permit mai multă extravaganță în materie de machiaj, fondul de ten trebuie să fie înainte de toate perfect, adică uniform, și să ofere suficient de multă acoperire fără a-ți oferi efect de mască. Idee de machiaj: alege un fond de ten care se potrivește cât mai bine cu nuanța pielii tale și care se adaptează cât mai mult la subtonurile pielii tale:

Dacă ești șatenă cu o nuanță închisă a pielii, atunci alege nuanțe aurii.

Dacă ești șatenă cu tenul deschis, preferă un fond de ten bej, neutru sau ușor roz.

Atenție: deși sfaturile de mai sus sunt valabile pentru majoritatea oamenilor, este totuși posibil că tonurile închise ale pielii să aibă subtonuri reci și că tonurile deschise ale pielii să aibă subtonuri calde. Pentru machiajul obrajilor, șatenele cu ten deschis vor apela la un fard de obraz roz sau zmeură, cele cu tenul închis la culoare vor opta pentru o culoare roșie sau în tonuri portocalii precum cele de caise, de exemplu. Găsești toate nuanțele potrivite în magazinul online, cu un cod transport gratuit notino de adăugat.

Cum să te machiezi când ești șatenă cu ochi verzi?

Deși poți opta pentru culoarea la alegere, nuanțele de kaki, prune, roz sau gri te vor avantaja mai mult. Ești șatenă cu ochi albaștri: preferă un fard de pleoape în nuanțe pastelate de roz, mov, mov sau gri. Ești șatenă cu ochi verzi: alege nuanțe calde, bej sau nisip.

Ce culoare de fond de ten pentru pielea deschisă?

Seară, pariază pe un gradient smokey-eye de negru și gri: negrul, cu eyeliner de exemplu, este ideal pentru ochii verzi, deoarece permite să încadreze privirea și să scoată în evidență nuanțele aurii ale ochilor tăi.

Ce culori sunt pentru șatene?

Alegeți tonuri de fildeș, nisip și chihlimbar, pentru a va sublinia pielea palidă. Iar dacă ai uneori un ten galben, optează pentru un fond de ten ușor roz care va neutraliza acest efect la fel că roșeață sau cearcănele violete.

Cum alegi culoarea fondului de ten de cumpărat cu un cod transport gratuit notino?

Maro cu subtonuri roșii: Este o certitudine, toate culorile cu subtonuri roșii fac ochii tăi verzi să iasă în evidență. Și nu este o coincidență, deoarece roșul, fiind opus verdelui în cercul cromatic, este culoarea care alături de această din urmă scoate cel mai mult în evidență culoarea irisului tău.

Ce culoare de fard de pleoape pentru șatene?

Fondul de ten trebuie să fie de aceeași culoare ca și pielea ta, nici mai deschis, nici mai închis. Ar trebui să se amestece în mod natural cu fața, fără a crea diferențe de nuanță sau demarcație a pielii sau o diferență marcată de culoare cu gâtul.

Ce culoare de fond de ten pentru șatene?

Indiferent de nuanța ta de ochi, de la maro nuc la maro aproape negru, îți poți permite să porți multe culori de fard de ochi. Trebuie să-ți placă în special tonurile aurii, cupru și bronz sau, pentru o notă de culoare, tonurile mov și chiar mov.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *