De ce să îți iei o carcasă specială pentru telefon

Avantajele carcaselor speciale de telefon se extind cu mult dincolo de versatilitatea lor industrială. Husele personalizate pentru telefoane sunt utile, foarte vizibile, practice și atrăgătoare la nivel internațional pentru consumatori. Designul lor durabil, cu întreținere redusă, le oferă, de asemenea, un avantaj distinct față de produsele care prezintă rapid semne de uzură.

Mai jos găsești câteva motive pentru care husele personalizate de telefon sunt produse promoționale grozave.

Vizibilitate mare

Husele speciale pentru telefoane sunt ca niște mini panouri publicitare care vă promovează constant marca sau evenimentul. Cu consumatori care își ridică telefoanele mobile în medie de 85 de ori pe zi, oportunitățile de promovare a mărcii prin huse personalizate pentru telefoane sunt constante și nelimitate.

Atracție internațională

Husele personalizate pentru telefoane sunt folosite de proprietarii de telefoane mobile din întreaga lume. În unele țări precum Statele Unite, utilizarea se apropie sau depășește 75%. Cum multe companii continuă să se extindă pe piețele globale, atracția internațională a huselor personalizate pentru telefoane le face o opțiune atractivă ca articol promoțional.

Utilitate excelentă

77% dintre consumatori menționează utilitatea drept principalul motiv pentru care aleg să păstreze un produs promoțional. Husele de telefon servesc unui scop distinct și sunt folosite în mod continuu în fiecare zi de către proprietari. Pe lângă promovarea mărcii, husele pentru telefon cum este de exemplu, husa iphone 12, oferă protecție dispozitivului și s-a dovedit că acestea contribuie la prelungirea duratei medii de viață a unui telefon mobil.

Folosită peste tot

Atracția huselor personalizate de telefon se extinde dincolo de utilitatea lor de a proteja. Husele pentru telefoane își servesc scopul practic peste tot – chiar și în preajma apei! Apariția mesajelor text și a căutării pe mobil a crescut utilizarea lor chiar și în locuri interzise în mod tradițional, cum ar fi cabinetele medicale și cinematografele. Există foarte puține locuri în care consumatorii nu pot folosi în mod activ o husă de telefon personalizată.

Volum mic și ușor

Husele personalizate de telefon nu cântăresc mai mult de câteva grame. Spre deosebire de articolele mai grele și voluminoase, cum ar fi căni și sticle, construcția ușoară a huselor personalizate pentru telefoane le face o alegere ideală pentru companiile care caută un articol promoțional mic și ușor.

Ușor de expediat

Dimensiunea mică și greutatea redusă a huselor de telefon le fac atractive și rentabile din punct de vedere al transportului. Cu multe companii care trimit articole promoționale în alte state și țări pentru expoziții comerciale și întâlniri cu clienții, alegerea unor huse de telefon personalizate pentru a promova o marcă poate duce la costuri de transport substanțial mai mici. De asemenea, este ușor să luați o grămadă de huse și să le împachetați într-o geantă de mână pentru distribuție improvizată în timpul călătoriilor de afaceri.

Utilizatorii au o satisfacție instantanee

Atunci când consumatorii primesc o husă de telefon personalizată, o pot folosi imediat, satisfacând astfel cerințele generației „Aici, acum”. Această satisfacție imediată oferită de husele personalizate de telefon contrastează puternic cu tricourile sau cănile de cafea, care de obicei nu pot fi folosite imediat.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *