Transport gratuit Notino pentru tinerețe veșnică: crema antirid cu celule stem

La începutul anilor 2010, o firmă elvețiană a dezvoltat o cremă antirid din celule stem. În ciuda controverselor la care am asistat, produsul a fost comercializat cu succes în SUA. Ceea ce a încurajat alte industrii cosmetice a intensificat cercetările, permițându-le să folosească celule stem, nu neapărat fetale, pentru a combate ridurile.

Gasesti chiar azi o gama variata de creme si seruri pe baza de celule stem pentru pielea ta la o simpla accesare a site-ului, totul cu transport gratuit Notino!

Ce este o celulă stem?

Celulele stem sunt celule care sunt prezente în mod natural în organism și au o capacitate de regenerare. Dermul, epiderma sau hipodermul sunt formate fiecare din celule stem. Fiecare dintre aceste celule stem joacă un rol special.

Celulele stem ale dermei asigură producerea de fibroblaste, adică fibre care servesc la susținerea pielii. In timp ce celulele stem ale epidermei asigura, dupa fiecare 28 de zile si pe parcursul vietii fiecaruia, regenerarea epidermei.

Celulele stem din industria cosmetică, direct pe site cu transport gratuit Notino

Legatura dintre natură și tehnologie încă funcționează de minune! Așa ca multe laboratoare se folosesc  de plante, fructe sau flori, ale căror celule stem sunt extrase prin biotehnologie și apoi reproduse in vitro. Deși conceptul există de câțiva ani, se îmbunătățește constant.

La fel ca și corpul uman, plantele au și celule stem care, în funcție de mediul lor, se vor diferenția într-una dintre părțile plantei (o tulpină, o frunză, o floare etc.). Celulele stem de plante preluate din inima plantelor sunt celule rare cu proprietăți remarcabile. Datorită proprietăților lor prețioase, celulele stem din plante prezintă un mare interes în cosmetologie.

Celulele stem vegetale active ajută la păstrarea și stimularea funcțiilor naturale ale celulelor stem ale pielii. Bogate în antioxidanți, aceste celule stem sunt un ingredient activ excepțional în lupta împotriva formării radicalilor liberi. De asemenea, îmbunătățesc hidratarea și elasticitatea pielii prin stabilizarea cantității de acid hialuronic. Apoi, actionand in combinatie cu alte ingrediente biologice active, protejeaza optim epiderma impotriva agresiunilor externe.

Multe laboratoare de marcă folosesc aceste celule stem pentru a fabrica produse, în special creme, pentru a fi folosite pentru a regenera celulele care odată cu vârsta își văd elasticitatea pierduta, provocând îmbătrânirea pielii și tocmai apariția ridurilor. Alte creme au rolul de a proteja mai degrabă aceasta parte. Totuși, remarcăm că în absența utilizării celulelor stem vegetale care au și această capacitate de regenerare, celulele stem umane sunt folosite în anumite produse cosmetice de pe piață, acum pe site cu un cod reducere notino.

Intens regenerata, pielea beneficiaza de cele mai bune conditii pentru a-si indeplini functiile naturale. Aspectul i se îmbunătățește, pare atât mai suplu, cât și mai ferm, tenul este mai luminos.

Poti aplica o astfel de crema cu celule stem vegetale dimineata si seara pentru a-ti ajuta pielea sa respire. Nu e doar o sarcina necesara pentru a arata bine, ci si pentru a te simti bine. Si poate ca un produs calitativ, cu transport gratuit Notino, iti va da curajul sa te privesti in oglinda mai des si sa inveti sa te iubesti mai mult!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *