Idei cadou iubită în funcție de ceea ce o pasionează

Te gândești că de o vreme nu i-ai mai făcut nicio surpriză și ai vrea să o faci fericită prin gesturi mici? Ei bine, aici ai la dispoziție o listă de idei cadou iubită care te pot ajuta în acest scop. Fă-o fericită zi de zi ca și cum ar fi mereu început de relație.

Voi începe printr-o varietate de idei cadou iubită pasionată de spiritualitate. Dacă iubitei tale îi plac toate lucrurile care țin de acest domeniu atunci găsești aici toate variantele care cu siguranță îi vor plăcea.

Dacă vrei să combini spiritualitatea cu bijuteriile, atunci poți opta pentru accesoriile din cristale. Probabil ai auzit de cristalul cuarț roz, dar nu ai știut niciodată ce înseamnă și ai crezut mereu că e doar o piatră semiprețioasă? Din contră, pe lângă piatră prețioasă are și anumite proprietăți spirituale cum ar fi stimularea iubirii și a încrederii de sine, iar dacă acest cristal este un cadou din partea persoanei iubite, ajută la dezvoltarea unei legături mai strânse.

Vrei să te axezi tot pe acest domeniu de idei cadou iubită, însă crezi că iubita ta are deja o mulțime de cristale? În acest caz, poți opta pentru bețișoarele parfumate care pentru tine sunt doar niște lucruri care oferă un miros plăcut unei încăperi, pentru ea au un scop purificator și care ajută la îndepărtarea energiilor negative.

Desigur, există și varianta achiziționării unui set de cărți de tarot, însă în acest sens va trebui să te interesezi mai bine despre dorințele iubitei tale în domeniul acesta deoarece tipul respectiv de cărți trebuie să i se potrivească.

Iubita ta nu e pasionată de spiritualitate și crezi că ai citit niște idei ieșite din comun? Atunci poți să mergi la sigur cu un cadou simplu cum ar fi un parfum de care pomenește de ceva vreme sau poți să faci o mică glumă cu iubita ta care întârzie mereu prin a-i cumpăra un ceas să-i reamintești de valoarea timpului.

Obiectele luminoase îi oferă iubitei tale o bucurie de copil? Atunci gândește în această direcție și cumpără-i fie o bandă led luminoasă care dispune de o gamă de nuanțe diferite sau o lampă de birou în forme drăguțe, cum ar fi o lampă care ilustrează luna sau o lampă din sare de Himalaya. Oricare dintre variantele de mai sus o va face bucuroasă dacă este o înrăită a luminițelor.

Ai lângă tine o pasionată de tatuaje și în ultimul timp se interesează de următorul model de tatuaj pe care ar vrea să și-l facă? Surprinde-o făcându-i cadou o ședință la un salon de tatuaje.

Iar dacă știi că are un artist sau o trupă preferată și vezi că în zona voastră, sau în apropierea acesteia, apare un anunț despre concertul susținut de artistul/trupa preferată, nu mai sta pe gânduri și cumpără-i bilet. Va fi mai mult decât fericită să-și vadă preferații live.

Prin urmare, nu-ți trebuie foarte multe pentru a o surprinde, femeile sunt ușor de mulțumit atât timp cât cunoști persoana de lângă tine și o asculți atunci când vorbește despre pasiunile ei. În cel mai rău caz, poți să îi ceri ajutor prietenei sale cele mai bune.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *