Credit fără adeverință de venit pentru cei angajați temporari

Pentru angajații cu contract pe perioadă determinată nu este întotdeauna ușor să obțină un împrumut: durata scurtă a contractului este sinonimă pentru instituțiile de credit cu o situatie precară și deci reprezintă o incertitudine cu privire la rambursarea sumelor solicitate. Dar este cu adevărat imposibil să se acorde un credit fără adeverință de venit angajaților temporari?

Există mai multe motive pentru care este posibil să ai nevoie imediat de un credit fără adeverință de venit:

pentru o cheltuiala ce ține de sănătate, de multe ori cea mai frecvența cauza, deoarece este greu de amânat. Fie că este vorba de o operație sau de un împrumut pentru medicul stomatolog, nevoile pot fi variate;
pentru a studia, poate pentru a urma studii de licență sau master;
pentru cheltuieli neașteptate, fie că este vorba poate de nevoia de a cumpăra un aparat ce s-a stricat brusc, fie de a face reparații acasă, chiar și în acest caz nevoile pot fi diferite.

Cum să aplici pentru credit fără adeverință de venit daca esti angajat temporar

Cel mai important este să poți demonstra băncii sau companiei financiare că sumele solicitate și planul de rambursare sunt pe măsura posibilităților tale. În primul rând, durata împrumutului trebuie neapărat să fie mai scurtă decât durata contractului de muncă: aceasta înseamnă că ultima rată trebuie plătită înainte de expirarea contractului de muncă pe durată determinată. Atunci valoarea angajamentului lunar nu ar trebui să fie deosebit de mare și trebuie să ai un istoric de credit pozitiv.

Dincolo de aceste limite, documentele cerute de instituțiile de credit sunt aceleași pe care trebuie să le prezinte cei care au contract de muncă pe durată nedeterminată: la cererea de credit trebuie anexat un act de identitate, extras de cont și alte documente ce difera in functie de institutie. Cei interesați de împrumuturi rapide pot încerca să reducă timpul prin pregătirea tuturor actelor necesare înainte de a depune cererea; multe instituții iti permit să depui cererea de împrumut direct prin intermediul site-ului lor web cu ajutorul semnăturii digitale: această procedură iti permite să reduci și mai mult timpul.

Durata unui credit fără adeverință de venit și alternative

Solicitările sunt primite în timp real de către personalul financiar, care le va putea evalua foarte rapid fezabilitatea. Aceasta înseamnă că chiar și angajații cu contract pe durată determinată pot obține împrumuturi rapide, întrucât în ​​cele mai multe cazuri transferul banilor poate avea loc în termen de 48 de ore din momentul în care solicitantul este înștiințat că cererea sa a fost acceptată. Dacă într-adevăr nu poți obține un împrumut prin canalele tradiționale, va trebui să încerci să te uiți în jur pentru a găsi o soluție.

Pentru a găsi institutia de credit care ti se potrivește, trebuie sa fii de acord ca este de preferat să alegi o organizație care garantează o DAE mai accesibila (dobanda anuală efectiva).

Poți face o altă încercare cu bănci sau companii financiare aducând cu tine o persoană care este dispusă să joace rolul de garant, sau poți aplica pentru un împrumut între persoane fizice (prin contactarea unor persoane care se cunosc sau folosind platforme online).

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *