Cea mai bună apă de gură pentru o respirație mereu proaspătă

Dacă doriți să vă îmbunătățiți igiena orală și să vă împrospătați respirația, iar cea mai bună apă de gură este un bun punct de plecare. Există multe tipuri diferite de ape de gură, astfel încât găsirea uneia care să funcționeze pentru dvs. este la fel de ușor ca și alegerea din numeroasele varietăți disponibile.

Gura fiecăruia dintre noi găzduiește milioane de bacterii și alte microorganisme. Unele dintre aceste organisme joacă un rol util prin descompunerea alimentelor, neutralizarea acizilor și asistență la digerarea zaharurilor. Altele sunt dăunătoare, deoarece cauzează carii dentare, boli ale gingiilor și alte probleme.

Acest articol vă va învăța despre diferitele tipuri de apă de gură și beneficiile lor. De asemenea, explică diferitele tipuri disponibile pe piață în prezent și cum să o alegeți pe cea mai bună pentru nevoile dumneavoastră.

Cea mai bună apă de gură pentru o respirație proaspătă

Deși este important să folosiți apă de gură după ce vă spălați pe dinți, este de asemenea important să alegeți tipul potrivit. Cea mai bună apă de gură pentru o respirație proaspătă este Listerine Cool Mint. Această marcă a fost inventată inițial pentru a combate respirația urât mirositoare și este încă unul dintre cele mai bune produse disponibile. De fapt, mulți dentiști recomandă această marcă pacienților lor. Dacă sunteți în căutarea unei mărci mai accesibile, Colgate este o altă alegere excelentă. Aceștia oferă o varietate de opțiuni de apă de gură, fiecare cu o aromă diferită, inclusiv mentă proaspătă și scorțișoară.

Cea mai bună apă de gură naturală

Apa de gură naturală, sau apa de gură pe bază de plante, este făcută din diverse extracte de plante, cum ar fi menta, ulei de arbore de ceai, eucalipt și chiar salvie. Respirația urât mirositoare este cauzată, de obicei, de bacteriile din gură care produc compuși de sulf. Aceștia sunt cei care fac ca respirația să miroasă urât. Apa de gură naturală este perfectă pentru oricine care suferă de respirație urât mirositoare ocazională. Nu conține aceleași ingrediente dure ca și apa de gură cumpărată din magazin, așa că este mai puțin probabil să provoace iritații.

Știați că respirația urât mirositoare nu este doar un semn de igienă precară, ci și un semn al anumitor boli? Respirația urât mirositoare poate fi rezultatul uscăciunii gurii, al acumulării de gaze după masă, al creșterii bacteriilor și al altor cauze.

Dacă nu este tratată, respirația urât mirositoare poate avea un impact asupra vieții tale sociale. Chiar și interacțiunile simple, cum ar fi salutul sau prezentările la birou, devin o provocare. Prin urmare, este esențial să înțelegeți când trebuie să folosiți apa de gură.

Apa de gură este o completare utilă la o rutină de igienă orală, dar nu este un substitut pentru periaj. Asigurați-vă că citiți cu atenție lista de ingrediente de pe orice apă de gură pe care o cumpărați. Cele mai multe ape de gură au un conținut ridicat de alcool, ceea ce poate fi dăunător pentru persoanele cu dinți sensibili. Dacă sunteți predispus la dinți sensibili, căutați o apă de gură fără alcool care conține și ingrediente naturale. Apa de gură se folosește cel mai bine după ce v-ați spălat pe dinți. Aceasta va ajuta la uciderea oricăror bacterii ratate de periuța de dinți și va finaliza procesul de curățare.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *