Cum să lucrezi mai profitabil de acasă

Suntem oameni.Iubim să facem alegeri bune pentru noi și cei dragi, iar în această perioadă ne dorim tot ce e mai bun pentru ei, de aceea punem sănătatea pe primul loc și suntem conștienți că a sta în casă e mai sigur.

Am văzut cum zilele de stat în casă pe perioada pandemiei sau în perioada carantinării pot fi și benefice. Chiar dacă ești limitat din punct de vedere social, ai deja convingerea că e mai safe să rămâi în zona ta de confort. Majoritatea oamenilor s-au redescoperit, au încercat lucruri noi, sau de ce nu, s-au reprofilat.

Un studiu făcut recent a arătat că 30% din anagajații unei societăți preferă, doar pe perioada pandemiei, lucrul de acasă, pe când, peste 50% dintre aceștia doresc să-și mute definitiv biroul acasă, astfel punându-și siguranța pe primul loc.

De ce doresc majoritatea anagajaților un birou acasă?

Motivele sunt multe, benefice și convenabile. Cei care doresc acest lucru pot din start să elimine din lista de cheltuieli costul transportului. Dacă până acum exista nevoia așteptării la coadă pentru reîncărcarea cardului de călătorii, blocajul în trafic sau minute în șir așteptând metroul, de acum biroul se află la doar o ușă distanță. Presiunea din partea șefilor sau liderilor de echipă sunt eliminate și ele cu ușurință în cadrul lucrului remote, ajungându-se astfel la o relaxare familiară cu ajutorul căreia se pot oferi rezultate execelente peste media de referință. Se poate lucru cu geamul deschis,cu muzică ascultată în fundal, aerul condiționat pornit sau pur și simplu cu mirosul unui ulei esențial ce încântă simțil olfactiv. Printre altele, confortul poate fi reprezentat și de vestimenția lejeră pentru care se poate opta.

Așadar munca de acasă, lucrul la distanță, lucrul remote, work from home, telemunca sau cum mai poate fi numit acest trend necesar de alfel,având în vedere situația actuală medicală,aduce nenumărate beneficii, fie că se găsesc enumerate mai sus sau nu.

Cum se pot realiza zile liniștite de muncă din confortul casei?

Indiferent de domeniul în care alege cineva să activeze din confortul casei, va trebui să-și creeze condiții optime de lucru, urmărindu-se astfel și rezultatele maxime. Un scaun confortabil de birou,excelent din punct de vedere calitativ, dar și un birou de lucru, poartă un rol important în desfășurarea activității. Echipamentul se află și el printre primele lucruri  pe lista priorităților în lucrul remote. Este extrem de important să știm că laptopul sau PC-ul(în funcție de ceea ce se dorește sau se deține)sunt esențiale din punct de vedere tehnic. Fără ajutorul unui laptop acest tip de angajament este aproape imposibil. Chiar și atunci când este vorba de lucrul manual,de exemplu,gadgeturi-le pot ajuta cu ușurința la promovare sau îmbunătățirea cunoștințelor și tehnicilor de lucru. Dacă vorbim de un post în call-center, atunci necesitatea este reprezentată de căști cu microfon. Ca și necesitate se mai poate enumera și conexiunea la internet, care trebuie să fie una bună, fără întreruperi.

Cum se poate dobândi echipamentul necesar?

În mod sigur îți dorești să lucrezi remote chiar tu. Dar în astfel de vremuri nu dispui de ceea ce ai nevoie. Pentru cei care nu au un mediu și un echipament favorabil, dar își doresc să lucreze de acasă, însă nu sunt pregătiți financiar pot apela la serviciile unor specialiști de la EasyCredit ; aceștia vin în ajutor cu soluții pentru un împrumt nebancar urgent ce poate fi oferit extrem de repede, în timp util.

Este minunat să lucrezi în confortul tău, reducându-ți riscul de stres și protejându-ți sănătatea. Alege să lucrezi de acasă,alege liniștea.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *