Ce trebuie să luați în calcul atunci când apelați la un serviciu de spălătorie covoare

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, românii încep să se pregătească conform acestora. Primul aspect pe care îl iau aceștia in calcul este curățarea covoarelor. Indiferent că domiciliază la casă ori la apartament aceștia adesea recurg la servicii de curățătorie și spălătorie de covoare. În următoarele rânduri vom face o restrospectivă de necesități pentru a vă putea ajuta să alegeți cel mai bun serviciu de spălătorie covoare din Iași.

Cum alegi cea mai bună firmă de spălătorie de covoare din Iași?

Internetul este plin de anunțuri, site-uri, poze și videoclipuri cu și despre servicii ce oferă spălare de covoare. Pentru că sunt atât de multe opțiuni, noi vă vom ajuta să faceți alegerea corectă.

  1. Căutați un profesionist! Multe firme din Iași nu sunt specializate în spălarea covoarelor, ci sunt simple spălătorii de mașini ce și-au diversificat serviciile în lunile moarte. Trebuie să luați în considerare că acestea nu dispun de echipamente profesionale pentru spălarea covoarelor și nici nu folosesc detergenți specifici acestor servicii. De exemplu, acestea nu vor deține mașini de desprăfuit ori aspirat, ori mașini automate de spălat sau o centrifugă perfomantă ce stoarce apa din covor în proporție de 95%. De asemenea, acestea nu cred că dețin și cameră separată de uscare.
  2. Selectați profesioniștii după vechime! Acum că am făcut diferențierea clară între profesioniști și amatori, e timpul să facem o selecție și între aceștia. Nu vă îndreptați către primul rezultat care vă iese în cale. Dacă sunteți ieșean, ar trebui să faceți o simplă căutare pe google și rezervați-vă măcar 5 minute pentru a studia oferta. Verificați site-urile în cauză, profilele de facebook, recenziile de pe google și social media, priviți galeria foto cu rezultate de înainte/după și abia apoi luați o decizie. 5 minute în plus vă pot scuti de o bătaie de cap și vă pot face o economie consistentă, mai ales dacă aveți covoare mari ori din țesături fine sau scumpe.
  3. Verificați dacă au un serviciu gratuit de preluare/predare de la domiciliu ori birou pe raza municipiului Iași. Profesioniștii vă oferă un preț bun dar verificați și dacă serviciul este complet. Cum se desfășoară acesta? Sunați la numărul afișat pe site ori completați formularul, faceți o programare de preluare, curierul vine, vă măsoară covoarele vă oferă tariful și apoi dacă v-ați hotărât acesta vi le preia gratuit, dumneavoastră plătind doar tariful de curățare pe metrul pătrat.

Acum că ne-am informat cât de cât cu privire la serviciile de spălătorie covoare Iași noi vă recomandăm două firme de servicii de curățare covoare Iași cu o vechime și un portofoliu excelent. Este vorba despre curățătoria de covoare Royal cu site-ul la curatatoriecovoareiasi.ro și firma de curățătorie covoare Iași Super Top cu site-ul la curatatoriecovoare.ro. Acestea oferă un preț de 9lei/m2 și au inclus gratuit serviciul de preluare/predare. Nu vă rămâne decât să plasați o comandă de curățare covoare și să ne lăsați în rubrica de comentarii opiniile dumneavoastră. În urma acestui feedback, noi vom actualiza articolul cu experiența dumneavoastră pentru a fi de ajutor și pentru alți ieșeni ce doresc să beneficieze de acest tip de serviciu.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *