5 porunci de care să ții cont pentru cele mai reușite reduceri

Atunci când perioada reducerilor își face apariția, toată lumea își dorește să se bucure de cele mai bune oferte și să facă cele mai bune afaceri, fie pentru ei, fie pentru cei apropiați ai săi. Totuși, există unele reguli inevitabile dacă vrei cu adevărat să faci cele mai bune afaceri. Și mai ales, trebuie să te pregătești foarte bine.

Bugetul consacrat reducerilor. Înainte de orice, trebuie să stabilești un plafon limită pentru cumpărăturile la reduceri. De ce? Deoarece, din cauza freneziei reducerilor, te vei lăsa dus de val și poate vei cumpăra o muțime de lucruri de cae nu ai nevoie, pe lângă faptul că vei face o gaură imensă în buget. Și cele mai bune afaceri, poate vor rămâne uitate câțiva ani în dulap.

Pentru cele mai reușite afaceri, cel mai bine ar fi ca înainte să mergi la cumpărături, să triezi garderoba pentru a vedea care sunt lucrurile de care ai nevoie cu adevărat. Fă mai bine o listă cu lucrurile de care ai nevoie pentru a deduce un plafon pe care trebuie să îl respecți.

Lista cu magazinele preferate. După ce ai stabilit care sunt lucrurile de care ai nevoie sau bugetul pe care ar trebui să îl respecți, mai ai un lucru de făcut- navighează pe site-urile tale de Internet preferate, precum magazinul answear, unde poți utiliza un cod reducere answear sau fashiondays pentru a repera care sunt produsele care îți plac.

Dacă internetul este locul tău de predilecție pentru cumpărături (fără zgomote, fără stres sau fără aglomerație), poți să preselecționezi produsele preferate în coș sau într-un wishlist cu produsele preferate.

Cu o săptămână înainte de reduceri, verifică e-mailurile să vezi dacă nu ai primit cumva coduri promoționale suplimentare sau alte oferte care nu trebuie ratate sub nicio formă. Dacă ai reperat mai multe magazine cu o grămadă de produse care îți plac, te poți înscrie la newsletter sau să îți creezi un cont. Iar la magazinele unde ai deja un card de fidelitate, te poți interesa dacă nu au cumva reduceri suplimentare pentru membri.

Nu te lăsa ispitit de noua colecție. Atunci când faci cumpărături la reducere, sub nicio formă nu te lăsa tentat de noua colecție. Acestea în mod evident, nu sunt la reducere. Foarte multe megazine profită de perioada reducerilor pentru a expune noua colecție. Și acest lucru merge de fiecare dată!

Un alt sfat important- cel mai bine ar fi să citești tot ce ține de reglementările reducerilor și ale promoțiilor pentru a nu fi luat prin suprindere.

Cel mai bine ar fi de asemenea, să încerci să planifici ședințele de shopping. Pentru a nu alerga peste tot și nu face un adevărat zig-zag printre magazine, cel mai bine ar fi să planfici totul, ca o călătorie.

Și chiar dacă vrei să faci cele mai bune afaceri și să profiți de reduceri, trebuie să gândești și eco. Nu lua plase de unică folosință, ci du mai degrabă cu tine unele reciclabile. Du și apă cu tine, dar nu într-un recipient de plastic, pentru a te hidrata așa cum trebuie.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *