Cele mai frumoase flori, cadou iubită de succes!

De la o simplă declarație la pasiune, există o mie și una de moduri de a-ți striga dragostea cu ajutorul florilor! Dacă trandafirul roșu rămâne emblema prin excelență pentru a marca iubirea, găsiți aici o varietate de idei de flori pentru a le oferi neapărat drept cadou iubita. Dragoste cu D mare, nu?

Laleaua

Mai ales dacă îi oferi una roșie, laleaua proclamă cu voce tare dragostea ta către destinatara ei. Este o floare emblematică pentru declarația de dragoste de foc! Evocă un sentiment atât de dulceață, cât și de putere și simbolizează speranța unei relații perfecte. Cu cât roșul este mai aprins, cu atât mesajul este mai puternic.

Liliac

Liliac, mov sau alb, se oferă ca declarație a unei iubiri în devenire, dar sincere. Este adesea asociat cu tinerețea și inocența sentimentelor, făcându-l mai potrivit pentru un cuplu tânăr.

Trandafirul roz

Dacă nu vrei să greșești și mesajul tău să fie clar înțeles, trandafirul roz este un pariu sigur pentru a-ți declara cu blândețe dragostea! Dacă trandafirii roșii, portocalii sau chiar galbeni pot fi oferiți cu ușurință unui bărbat, trandafirul roz, în schimb, este cel mai bine rezervat femeilor.

Orhideea

Orhideea este, fără îndoială, o floare de o frumusețe desăvârșită și strălucitoare cu florile sale subțiri care i-au adus porecla de „orhidee fluture”. În limbajul florilor, ea laudă grația și frumusețea feminină. A o dărui drept cadou iubita înseamnă a exprimă poetic toată admirația și dragostea pe care o ai pentru ea.

Ranunculus

Ranunculus, cu florile sale opulente și rafinate, este floarea seducției și laudă frumusețea destinatarei. Ideal pentru a reaprinde flacăra în relația ta, pentru a-ți face jumătatea să înțeleagă că ea este întotdeauna cea mai frumoasă în ochii tăi și că te face fericit.

Trandafirul roșu

Încă din Antichitate și de-a lungul secolelor, trandafirul a fost floarea prin excelență a limbajului iubirii. Cel roșu exprimă o dragoste arzătoare, puternică, intensă, dar și fără cusur! Rafinamentul trandafirului roșu și numeroasele sale simboluri îl fac floarea vedetă pentru îndrăgostiți, indiferent de ocazie. Un singur trandafir oferit va exprima dragostea la prima vedere.

Azalea

Pe lângă buchetul generos, care este deliciul caselor și grădinilor noastre, azalea transmite un sentiment pozitiv indiferent de culoarea ei: proclamă tare și clar bucuria de a iubi și de a te simți iubit.

Frezia

Culorile sale calde și parfumul dulce fac din această floare minunată un cadou iubita minunat! Ea susține că dragostea este încă acolo și cere să fie cultivată din nou! Frumusețea și eleganța freziei vor putea, fără îndoială, să întețească o flacără a dragostei ușor stinsă.

Trandafir galben

Dacă trandafirul galben, simbol al luminii și al căldurii, este ideal pentru exprimarea sentimentelor prietenești, este cu totul altă poveste în registrul iubirii! Trandafirul galben poate exprima mesaje ambigue și delicat de tratat, așa că aveți grijă în ce context o oferiți drept cadou iubita.

Nu prea există femei care să nu se dea în vânt după flori, așa că puteți să apelați la oricare dintre acestea pentru a-i face o surpriză minunată femeii din viața voastră! Dacă nu sunteți un fan al florăriilor, aveți la dispoziție servicii de curierat pe care nu trebuie decât să le accesați de pe telefon, iar după o comandă bine plasată, să vă asigurați că persoana primește cel mai delicat cadou iubita!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *