Credit urgent azi. Ai nevoie de bani în 2 ore? Iată de unde îi poți lua!

Aplică pentru un credit

Acum că suntem în febra de Black Friday, toată lumea face achiziții care mai de care. Unii își cumpără haine, alții telfoane mobile, unii electrocasnice, iar alții… vacanțe de revelion. Acum că ne-am lămurit vă vom da câteva idei despre achiziționarea unui credit urgent azi.

Să zicem că ați identificat o super ofertă la o vacanță de revelion în Maldive. Trebuie să știți că anul acesta agențiile de turism s-au dat peste cap și au făcut zboruri charter, adica directe din Bucureși până în Male. Zborul dureaza 12 ore, iar compania pe care îl operează este GullivAir. Cea mai ieftina cazare este la hotel Arena 1.239 euro de persoana cu mic dejun inclus. Prețul include zborul București – Male, 6 nopți de cazare, micul dejun și o cameră standard deluxe (fără fereastră). Pentru câțiva zeci de euro în plus vă puteți face un upgrade la o cameră mai bună.

De unde iau un credit urgent azi?

Acum dacă nu doriți să pierdeți oferta, dar nu aveți bănuții necesari, dacă sunteți sigur/ă că puteți acoperi cheltuiala la următorul salariu puteți accesa pe internet un împrumut urgent. Dacă sunteți angajat/ă sunt suficiente companii financiare nebancare că vă pot împrumuta bani cu o dobândă rezonabilă. Să spunem că aveți nevoie de un credit urgent astăzi de doar 4.000 lei. În cazul acesta puteți solicita un împrumut pe 30 de zile din oferta CreditDoctor.ro la instituația VivaCredit în valoare de 2.000 lei cu 0% dobândă. Cealalată jumătate de 2.000 lei o puteți solicita de la CreditFix tot cu 0% dobândă la suma recent menționată. Dacă depășiți 30 de zile pentru returnarea împrumutului plătiți din a 31a zi câte 1.2% pe zi dobândă. Dacă mai aveți nevoie de încă 4.000 lei pentru partener ori parteneră puteți achiziționa un credit de 0% dobândă de la CreditPrime. Atenție, recomandarea noastră se aplică doar persoanelor ce se află la primul împrumut. Doar acestea pot obține un credit cu 0% dobândă. Partea bună este că aceste instituții financiare nebancare oferă credite și persoanelor cu istorig negativ în biroul de credite. De aici și dobânda aferentă de 1.2% per zi.

Unde găsesc un credit urgent azi cu dobândă mică?

Acum că am trecut prin informațiile a 3 instituții financiare nebancare cu o dobândă zilnică, în continuare vă propunem o ofertă de împrumut ceva mai avantajoasă pe partea de dobânzi. Singurul inconvenient este raportarea la biroul de credit. Dacă sunteți raport/ă cu datorii nu puteți contracta acest împrumut. Dacă nu sunteți, în următoarele rânduri vă prezentăm oferta OceanCredit. OceanCredit este o instituție financiară nebancară ce oferă două tipuri de împrumut:

  • împrumutul crab de până la 1.500 lei pentru 15 zile cu o dobândă de 4.61%
  • împrumutul pinguin de până la 4.500 lei pentru o perioadă de 90 zile cu dobânda aferentă de 11.94%.

De aici rezultă că împrumuturile de la OceanCredit au o dobândă de 9.44% per 30 de zile și o dobândă de 11.94 per 3 luni. Comparată între toate ifn-urile, oferta OceanCredit are cea mai mică dobândă dar este și condiționată de un comportament corect în sensul că nu trebuie să fiți raportat în biroul de credit. Risc mic, dobândă mică, risc mare, dobândă mare.

Sperăm că v-am fost utili în această ofertă de creditare și vă urăm un an nou cât mai bun!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *