Credite ifn pentru rău platnici: ce să cauți pentru liniștea ta financiară?

Dacă aveți un scor de credit slab, așa cum este definit, nu vă veți putea califica pentru un împrumut personal decât dacă aplicați cu un cosemnatar. Cu toate acestea, în timp ce unele împrumuturi personale necesită scoruri de credit de cel puțin 670, există mai mulți creditori, care sunt dispuși să împrumute fonduri celor cu scoruri de credit mai modestes.

Valorile dobânzilor la împrumuturile personale variază în funcție de scorul dvs. și de cerințele de calificare pe care le îndepliniți, așa că nu ar trebui să vă așteptați să obțineți cele mai mici dobanzi sau condițiile cele mai favorabile cu un istoric de credit deteriorat.

Dar dacă aveți credit prost, probabil că nu ar trebui să căutați cele mai bune dobanzi; furnizorul care oferă un împrumut pentru care se califică scorul tău este de obicei cel mai bun pentru tine. Și dacă aveți mai multe opțiuni disponibile, atunci comparați limitele de împrumut și ratele dobânzilor pentru a găsi pe cea care vă satisface cel mai bine nevoile.

Sfaturi pentru a compara ofertele de credite ifn pentru rău platnici

Luați în considerare aceste sfaturi atunci când cautati cea mai buna varianta de credite ifn pentru rău platnici:

Comparați gama superioară a ratelor dobânzii. Intrucat ratele dobânzilor depind în mare măsură de scorul dvs. de credit eligibil, este posibil să obțineți o rată la capătul superior al intervalului cu un credit prost. Așadar, atunci când comparați împrumuturile personale pentru persoanele cu credit prost, asigurați-vă că ati comparat dobanda maximă.

Verificați taxe suplimentare. Unii furnizori de împrumuturi personale nu percep comisioane de inițiere, comisioane de întârziere sau penalități de plată anticipată. Cu toate acestea, există unele care pot percepe toate sau unele dintre aceste taxe. Când comparați împrumuturile personale cu credite neperformante, asigurați-vă că vă uitați la structura taxelor dincolo de rata potențială a dobânzii pe care o puteți primi.

Evaluați opțiunile de asistență pentru clienți ale creditorului. Dacă ați găsit un creditor, mai este un lucru de luat în considerare înainte de a semna contractul de împrumut. Deși asistența pentru clienți poate să nu pară mare lucru, poate face o diferență enormă dacă întâmpinați probleme cu plățile sau întâmpinați dificultăți financiare în timpul perioadei de rambursare. Examinați resursele de servicii pentru clienți ale creditorului și citiți recenziile pentru a vă asigura că vi se potrivește bine.

Credite ifn pentru rău platnici: ce este un scor de credit rău?

Pe baza punctajului de credit, un scor de credit sub 580 este considerat a fi un scor de credit negativ. Un scor slab de credit poate face mai dificilă calificarea pentru lucruri precum o mașină, o ipotecă sau un împrumut pentru o afacere, așa că ar trebui să fie în interesul tău să-ți îmbunătățești scorul înainte de a depune o cerere.

Scorurile proaste de credit sunt de obicei rezultatul unui istoric slab de plată, al utilizării mari a creditului și/sau al prea multor cereri de credit sau al întrebărilor de verificare a creditului. Aceștia sunt câțiva dintre cei mai importanți factori care compun scorul dvs. de credit. Dacă doriți să evitați un scor de credit negativ, cel mai bine este să nu neglijați aceste zone ale profilului dvs. de credit.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *