Credit cu istoric negativ pentru afacerea dvs.

Plata pentru extinderea afacerii, îmbunătățirea locației actuale sau pur și simplu economisirea pentru zile negre sunt toate motive excelente pentru a obține un împrumut de la o instituție financiară nebancară. Cu toate acestea, pentru mulți proprietari de afaceri mici, obținerea unui împrumut de la o bancă tradițională nu este o opțiune. Acest lucru se datorează faptului că băncile comerciale cu statut federal sunt în mare parte entități sponsorizate de guvern, ceea ce înseamnă că sunt supuse unor reglementări și restricții mai stricte decât instituțiile financiare nebancare (IFN). Cu toate acestea, utilizarea unui împrumut de la un creditor nebancar nu este diferită de obținerea unui împrumut de la o bancă tradițională. De fapt, un creditor nebancar ar putea fi o opțiune mult mai avantajoasă decât o bancă tradițională pentru afacerea dvs. deoarece următoarele caracteristici pot face din acestea cea mai bună opțiune pentru afacerea dvs.

Ce este un împrumut nebancar?

Un credit cu istoric negativ nebancar este un împrumut pe care o instituție financiară nebancară îl acordă unei întreprinderi. Acest împrumut poate proveni dintr-un cont de economii sau dintr-un portofoliu de credite. Acestea nu sunt supuse acelorași reguli care guvernează o bancă tradițională. Aceste împrumuturi pot avea rate ale dobânzii mai mici, disponibilitatea unei finanțări speciale și termene de împrumut mai scurte în comparație cu un împrumut bancar tradițional.

Cum să obțineți un credit cu istoric negativ nebancar pentru afacerea dumneavoastră?

Indiferent de tipul de împrumut pe care îl alegeți pentru afacerea dumneavoastră, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți un creditor. Deoarece un creditor nebancar poate fi o opțiune mai bună decât o bancă tradițională pentru afacerea dvs., ar trebui să începeți căutarea căutând în vecinătatea dvs. imediată.  Apoi, consultați platformele de creditare online sau vizitați filiala locală a unui creditor nebancar pentru a obține câteva recomandări personale. De asemenea, puteți întreba prietenii și membrii familiei despre obținerea unui credit cu istoric negativ și pentru a compara experiențele lor cu diferiți creditori.

Care sunt cerințele pentru a obține un credit cu istoric negativ nebancar?

Spre deosebire de un împrumut tradițional, un împrumut nebancar nu necesită să treceți printr-un proces de aprobare a împrumutului. În schimb, veți furniza pur și simplu informațiile despre afacerea dvs. creditorului și veți lua un împrumut pentru suma pe care doriți să o împrumutați.  De obicei, pentru ca un împrumut nebancar să fie aprobat pentru compania dvs. trebuie îndeplinite următoarele cerințe:

Împrumutatul trebuie să aiba o afacere
Împrumutatul trebuie să fie în regulă
Împrumutatul trebuie să aibă o situație financiară solidă
Împrumutatul trebuie să dispună de fonduri pentru a rambursa împrumutul
Proprietatea trebuie să fie folosită pentru afaceri

Când este un împrumut nebancar mai bun decât un împrumut bancar tradițional?

Cel mai bun moment pentru a obține un credit cu istoric negativ nebancar pentru afacerea dvs. este în timpul fazei de creștere a afacerii dvs. În această perioadă, când compania dvs. este cea mai dinamică, este probabil că veți avea nevoie de mai mult flux de numerar în comparație cu o companie mai stagnantă. Acest lucru se datorează faptului că afacerea dvs. va adăuga produse și servicii, precum și va crește în dimensiune și venituri, ceea ce va necesita mai multe investiții decât atunci când compania dvs. se află într-o stare mai stabilă. Dacă vă finanțați proiectul de extindere, testați produse noi sau aveți un flux de numerar suplimentar pe care doriți să îl investiți în creșterea companiei dumneavoastră, acum poate fi momentul să obțineți un împrumut nebancar pentru afacerea dumneavoastră.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *