CAR IFN Metropolitan îți sare în ajutor în caz de urgență

Indiferent de motiv, cu toții trecem prin perioade mai grele. Pandemia și-a lăsat amprenta și foarte mulți oameni au rămas fără un loc de muncă și au terminat toate economiile strânse ulterior. Poate a apărut o problemă medicală ce nu suportă amânare, a venit chiria însă nu a venit și salariul. Toate aceste probleme au rezolvare, însă este nevoie să te informezi despre opțiunile tale când vine vorba de împrumuturi, fie ele bancare sau nebancare.

Tipuri de împrumuturi

Dacă ai de gând să apelezi la un credit de nevoi personale este nevoie să îți cunoști opțiunile.

Pentru a face rost rapid de bani, alegerile sunt limitate. Poți apela la o bancă tradițională pentru a primi un împrumut. Se poate să cauți ajutorul într-un IFN, instituție financiară nebancare care îți va oferi un împrumut, doar cu buletinul în unele cazuri. Altă variantă ar fi împrumutul de la un prieten sau amanetarea unor bunuri de valoare în schimbul unei sume de bani

Creditele bancare

Față de CAR IFN Metropolitan, o bancă convențională te va face să îți urăști viața. Poate ai rate la un apartament sau o mașină, sau cine știe, poate ai avut nevoie urgentă de bani în trecut și ai făcut un credit pe care nu l-ai plătit încă. Banca va prelua toate informațiile necesare pentru a vedea dacă te califici pentru un astfel de credit. Odată ce observă că tu ai deja un credit în derulare, șansele tale de a primi împrumutul personal sunt aproape de zero.

Amanetarea de bunuri de valoare

O opțiune destul de bine cunoscută constă în amanetarea de bunuri. Tot ce trebuie să faci este să te deplasezi până la cel mai apropiat amanet. Acolo vei putea să faci un împrumut de bani, iar ca și garanție vei fii nevoit să lași un obiect de o valoare asemănătoare. Printre obiectele acceptate de o casă de amanet se enumeră :

Telefoane și alte echipamente IT;
Bijuteri și alte obiecte de valoare;
Televizoare;
În unele cazuri chiar și o mașină poate fi amanetată.

Dobânzile prestate de astfel de case de amanet sunt de obicei mai mari, iar penalizările sunt și mai mari în caz de întârziere. Dacă suma nu este rambursată până la termenul limită, obiectul amanetat va fi pus spre vânzare.

Contractarea unui credit prin intermediul unui IFN

IFN-urile sunt niște instituții nebancare care oferă împrumuturi persoanelor fizice pentru a-și putea îndeplini dorințele sau pentru a putea trece peste problemele vieții. La CAR IFN Metropolitan, împrumuturile variază în funcție de sumele depuse în contul tău de CAR.

Pentru a putea solicita un împrumut este nevoie să te prezinți într-o sucursală CAR unde vei avea nevoie de un act doveditor al locului de muncă și cartea de identitate. Odată  înscris la o astfel de instituție, este recomandat să faci depunerii monetare lunare. Acești bani vor crește anual cu o rata de 1%, iar în momentul în care dorești să apelezi la un împrumut, vei putea lua un credit în funcție de banii depuși până în momentul cererii.

Un IFN precum CAR IFN Metropolitan oferă încredere și siguranță oamenilor prin serviciile de calitate.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *